Opvang en zorg

Heb je moeite te voorzien in je basisbehoeften, dan kun je terecht bij de Pauluskerk. Je gaat bij ons de deur uit met een volle maag en een warme jas.

openhuis1

Open Huis

Het open huis in de Pauluskerk is vanaf het begin (1981) het visitekaartje van de kerk geweest, de huiskamer van Rotterdam wordt het open huis ook wel genoemd. In het open huis kan je terecht voor een kopje koffie of thee, is er gratis brood aanwezig, kan je een spelletje doen of rustig een krantje lezen. Er is een aparte rokersruimte aanwezig, Ook staan er 4 computers waar je voor een half uurtje terecht kunt. Iedereen is van harte welkom.

DagTijdstip
Dagelijks9.00 - 21.00 uur
Pauluskerk-kledinghuis2

Kledinghuis

Kleding te koop voor een klein prijsje. Het Kledinghuis vindt iedere dinsdag, donderdag en vrijdag plaats tussen 9:00 en 16:00 uur. Mocht u kleding in willen leveren neem dan telefonisch contact op met ons om een afspraak te maken.

DagTijdstip
Iedere dinsdag, donderdag en vrijdag09.00 - 16.00 uur
Pauluskerk-Eethuis-3

Eethuis

Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 17.00 – 18.30 uur kan je in de Pauluskerk terecht voor een gezamenlijke, goede maaltijd voor € 1,-. Bestemd voor een ieder die geen mogelijkheid heeft om zelf te koken.

De deuren gaan open om 17.00 uur: gaarne op tijd aanwezig, we beginnen samen!

DagTijdstip
Iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag17.00 - 18.30 uur